Подрум Ђорђевић

На осунчаном Беговом брду се налази виноград и усред њега Подрум Ђорђевић. Као и остале жупске винарије, и овде породична традиција игра важну улогу у начину узгоја грожђа и неговања вина. Резултат је широка лепеза етикета које представљају најпознатије међународне сорте уз, наравно, незаобилазну жупску тамјанику.

Вина Ђорђевић

Бравура Cuvee

Бравура Cuvee је суво црвено вино настало посебним одабиром и пажљивом прерадом грожђа. Контролисаном ферментацијом и мацерацијом кљука, одлежавањем и сазревањем у новим барик бурадима од српског храста на тамном месту и константној температури добијено је ово снажно, племенито вино дубоке рубин црвене боје, пикантног, израженог воћног мириса у ком доминирају тонови вишње и боровнице уз дискретне зачинске ноте барика, хармоничног и пуног укуса

Chardonnay Ђорђевић

Chardonnay Ђорђевић је суво бело вино, које ће вам отворити нове хоризонте и пружити незаборавне ужитке. Зелено жута боја и атрактиван, освежавајући, воћни мирис са доминацијом тонова брескве и кајсије, пун и харизматичан укус са пикантним киселинама које се лагано топе у устима и дају осећај живости и свежине су основне карактеристике које красе шардоне из Подрума Ђорђевић.

Тамјаника Ђорђевић

Тамјаника Ђорђевић са својом жуто-наранџастом бојом има атрактиван, раскошан мускатни мирис са доминацијом тонова зове и босиљка кроз које се прожимају тонови липе и меда, хармоничан укус са пикантним киселинама које се лако топе у устима и дају живост и свежину главне су карактеристике овог вина.

Sauvignon Blanc Ђорђевић

Sauvignon Blanc Ђорђевић је суво бело вино које се одликује зелено жутом бојом, атрактивним освежавајућим мирисима са доминацијом тонова зове и босиљка кроз које прожимају зачински тонови зелене паприке и бибера, умерено пун харизматичан укус са провокативним киселинама које овом вину дају живост и провоцирају гутљај више.

Merlot & Cabernet Sauvignon Ђорђевић

Вековна традиција гајења винове лозе на потезу Беговац у Жупи у комбинацији са најсавременијим научним достигнућима у области виноградарства и винарства креирали су Ђорђевић Merlot & Cabernet Sauvignon, вино које се одликује интензивном рубин црвеном бојом и мирисом црвеног бобичастог воћа, има ту купине, малине, боровнице… Вино изразито пуног укуса, са јаком структуром и добро избалансираним киселинама.

Rose Ђорђевић

Rose Ђорђевић је произведен од грожђа сорте мерло применом најсавременијих технологија производње розе вина. Одликује се провокативном ружичастом бојом, израженим воћним мирисом са доминацијом јагоде, хармоничним укусом са пикантним киселинама која му дају свежину.

Упознајте Жупу

Погледајте туре

Scroll to Top