Етно-кућа Скачак

Ресторан Скачак је посебно место. Налази се двадесетак минута вожње од Александровца, у селу Грчак, на обали реке Расине подно борове шуме.

Ушушкани етно ентеријер као да је осмишљен тако да у њему проводите дане и вечери и не излазите напоље за кишних и снежних дана. Са великим централним огњиштем и присном атмосфером која се око њега шири.

Лети и у пролеће, на тераси уз звук воде са водопада (“скачка” на горњо-жупском дијалекту) и мирис педесетолетних црних борова опет вам се не иде никуда одатле…

Ресторан у стандардној понуди има јагњеће печење са ражња и испод сача, као и врхунски роштиљ. Наравно, уз пратећи програм – чорбица, салата, предјела и колача.

Ресторан је веома популаран, на паркингу испред је у свако доба могуће видети аутомобиле разноразних регистрација, па саветујемо да се пре поласка распитате има ли слободног места. Или, ако сте авантуристичког духа, крените наслепо, па ако са Скачком немате среће да ухватите место, нека од десетак шармантних кафаница одатле до Жељина ће вас свакако угостити.

Упознајте Жупу

Погледајте туре

Scroll to Top