Продаја и одржавање бицикала ТИП-ТОП

Продаја и одржавање бицикала ТИП-ТОП је породични посао Добрице Боке Томић који са успехом траје већ 15 година. У понуди су све врсте бицикала – дечијих, планинских, градских… Такође у радњи можете наћи сву потребну бициклистичку опрему.

Одржавање и оправка бицикала је такође основна делатност радње. Све врсте сервиса, провера, крупних и ситних оправки можете обавити овде. Резервни делови стандардних реномираних произвођача су обезбеђени.

Посебна погодност је спремност власника и главног мајстора Добрице – Боке да на позив изађе на терен и оправком помогне бициклисти кога је бицикл издао у току вожње ван града.

Док бирате бицикл уз корисне и детаљне Бокине анализе и препоруке или чекате сервис и оправку свог мезимца, љубазни домаћини ће вас понудити освежењем у хладу разгранатог ораха у дворишту радње.

Још треба рећи да у случају да немате свој бицикл и нисте планирали куповину, а леп дан вас мами на вожњу кроз винограде са пријатељима, замолите Боку за услугу. Из своје збирке ће пронаћи бицикл на позајмицу и неће дозволити да вам пропадне план да проведете дан у природи.

Упознајте Жупу

Погледајте туре

Scroll to Top