Летња винска тура – 3 ноћења

Истражите Жупу! Проведите неколико дана са пријатељима на винској тури!

Истражите Жупу са пријатељима! Придружите нам се у летњим винским турама. Доживите незаборавне тренутке у аутентичном винском амбијенту, уживајте у активностима које смо припремили за вас кроз дивне пределе, уз вина од аутохтоних сорти и домаће специјалитете.

цена

22.500 дин по особи

Јелисавета

+381 63 1850828

Ако путујете са децом, на правом сте месту. Наше туре су прилагођене Вама, немају строгу сатницу и нема закашњења. Имамо прегршт идеја како организовати време за Вашу децу тако да сви чланови породице понесу најлепше утиске.

Кућни љубимац који Вас прати у авантурама је такође добродошао.

Програм три ноћења:
1. дан: Вечера у аутентичном амбијенту уз дегустацију вина изабране винарије.
2. дан:   Доручак. Шетња градом, обилазак Музеја винарства и виноградарства, посета винарији по избору. Слободне поподневне активности или активности из наше понуде. Вечера у винарији Ника са погледом на винограде на брежуљцима и планину Жељин.
3. дан:   Доручак. Излет Три брда: најлепши поглед на жупске винограде – манастир Свете Петке, обилазак виноградарске пољане уз дегустацију, горња и доња Жупа, посета винарије Чокот који се налази на изузетној локацији и негује посебну тамјанику и прокупац. Вечера у етно амбијенту.
4. дан:   Доручак. Излет у манастир Дренча, легенде са двора цара Лазара, Жупа кроз призму српске историје.

Ако путујете са децом, обезбеђена је анимација и програм је прилагођен.

Неке винске догађаје ћемо заменити посетом Митровом пољу – јединственој локацији у нашем крају окруженој трима планинама у боровој шуми поред Расине. Велико одмаралиште нуди отворени базен са минералном водом, дечија игралишта и ресторан, а планински ваздух освежава и у време највеће летње врућине.

Такође, посетићемо пинтарску радионицу за израду винских буради и бачви.

За организоване групе је могућ посебни договор.

Упознајте Жупу

Погледајте туре

Scroll to Top