Правила коришћења

Удружење грађана ТОК Udruzenje gradjana TOK

Правила коришћења сајта

Хвала што сте посетили интернет сајт ЖУПА ИНФО (у даљем тексту: интернет сајт). Ваш приступ, као и коришћење нашег интернет сајта подлеже доле наведеним условима коришћења и важећим законским прописима који уређују ову област. Приступом и коришћењем интернет сајта, прихватате, без ограничења, доле наведене услове коришћења. Уколико не прихватате доле наведене услове без ограничења, молимо вас да напустите сајт.

Власништво садржаја

Интернет сајт и сви текстови, логотипи, графика, слике, аудио материјал, видео материјал и остали материјал на овом интернет сајту (у даљем тексту: садржај), јесу ауторско право или власништво Удружења грађана ТОК или су на интернет сајт постављени уз дозволу власника или овлашћеног носиоца права. Коришћење садржаја, осим на начин описан у овим условима коришћења, без писане дозволе власника садржаја је строго забрањено. Удружење грађана ТОК штити своја ауторска права, права интелектуалне својине и остала сродна права, као и друга права, у највећој мери дозвољеној законом, укључујући и кривично гоњење.

Употреба интернет сајта

Садржај интернет сајта може садржати нетачне податке или штампарске грешке. До промена на интернет сајту може доћи периодично, у било ком тренутку, и без претходног обавештења. Удружење грађана ТОК се не обавезује да редовно ажурира информације садржане на овом интернет сајту. Такође, Удружење грађана ТОК не гарантује да ће интернет сајт функционисати без прекида или грешака, да ће недостаци бити благовремено исправљани или да је интернет сајт компатибилан са вашим хардвером или софтвером. Информације дате на овом интернет сајту не треба тумачити као савете за доношење одлука било које врсте.

Изузеће од одговорности

Интернет сајт користите на сопствени ризик. Удружење грађана ТОК није одговорно за материјалну или нематеријалну, директну или индиректну штету насталу из коришћења или ону која је у некој вези са коришћењем интернет сајта или садржаја на њему.

Везе према интернет сајтовима трећих лица

Интернет сајт може садржати везе других интернет сајтова чији власник или корисник није Удружење грађана ТОК. Такве везе су објављене искључиво да би интернет сајт вама пружио што више информација. Удружење грађана ТОК не контролише и није одговорно за рад, садржај, политику приватности или безбедност ових сајтова. Удружење грађана ТОК не контролише садржај или производе или услуге доступне на овим интернет сајтовима. Ако успоставите везу са таквим интернет сајтовима преко везе на нашем интернет сајту, то чините на сопствени ризик и без сагласности Удружења грађана ТОК.

Коришћење информација добијених од корисника

Све информације које Удружење грађана ТОК добије од корисника интернет сајта (укључујући али не ограничавајући се на личне податке, коментаре, идеје, питања, разне изводе или друге врсте података) не сматрају се поверљивим информацијама, осим када је и у мери у којој је то изричито одређено законом. Удружење грађана ТОК може такве информације открити, умножавати и користити у целини или одређеним деловима, у било коју сврху и без ограничења, изузев императивних законских ограничења.

Измене садржаја или облика интернет сајта

Удружење грађана ТОК задржава право да измени или повуче део или цео интернет сајт у било ком тренутку, а без претходног обавештавања корисника. Променама услова коришћења које могу наступити у било ком тренутку без претходне најаве корисник ће аутоматски бити обавезан новим условима коришћења садржаним у изменама, те би стога било добро да с времена на време посетите ову страницу ради упознавања с важећим условима коришћења.

Упознајте Жупу

Погледајте туре

Scroll to Top